Profiel

PROFIEL

 

 

Een afgeronde Master op het snijvlak van HRD en jarenlange ervaring als HR manager/ professional in het adviseren over compexe verandervraagstukken, strategische organisatie- en ontwikkelvraagstukken, cultuur- en leiderschapsontwikkeling.

 

Ik ondersteun en adviseer directie/bestuur en het middenmanagement bij de uitvoering en oplossing van complexe personeelsaangelegenheden, waaronder gedwongen uitstroomtrajecten. Daarvoor beschik ik over gedegen kennis en ervaring op het gebied van organisatie-inrichting en verandermanagement.

 

Ik ben een creatieve en gedreven sparringpartner, ik pak door en weet ook het geduld op te brengen dat soms nodig is binnen een complexe setting om tot resultaten te komen. Ik ben een verbindend adviseur en business partner, die in staat is draagvlak te creƫren; Daarbij stel ik mij pro-actief en zakelijk op en heb een energieke uitstraling. Ik beschik over organisatiesensitiviteit en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

 

De afronding van de Masteropleiding in 2012 bracht mij, na voorgaande HRM opleidingen, de verdieping die ik zocht. Mede daardoor heb ik besloten om aan mijn werkervaring en professionaliteit een nieuwe dimensie, het ondernemerschap toe te voegen.